Klinikka1
Klinikka 1 on perheomisteinen lääkäriasema, jonka keskeinen tavoite on tarjota parasta lääketieteellistä osaamista sellaiseen hintaan, että asiakkaalla on siihen myös varaa.
Klinikka 1 on luontainen paikka urheilijoille ja kuntoilijoille hyvien liikenneyhteyksien, liikuntapaikkojen (Liikuntamylly, tennishalli, jäähalli, ulkokentät..) ja hyvien tutkimusmahdollisuuksien vuoksi (Eero Puntilan tekemät ultraäänitutkimukset, Harri Hakkaraisen terveystarkastukset, edulliset laboratorio ja magneettikuvantamiset, spirometria, EKG yms. analyysit). Klinikka1 toimii yhteistyössä myös Bulevardin Klinikan ortopedien kanssa.
https://www.klinikka1.fi/

CinderellaFit
CF on Markku Pirhosen Jyväskylässä jo 1990-luvun alussa kehittämä ja patentoima monojen muokkausjärjestelmä, jota on kehitetty edelleen nykyaikaisten luistimien muokkaamiseksi uusien kovien luistimien lanseerauksesta lähtien.
Nykyiset luistimet valitaan liikkeessä 3D-analyysin avulla ja yleensä muotoillaan "kiertoilmauunissa". Tämä ei kuitenkaan riitä täydellinen istuvuuteen, vaan ainoa tapa saada aikaan täydellinen istuvuus on CF Hockey Skate -muokkauspalvelu, joka perustuu huolelliseen jalka-analyysiin, tarkkojen lestien mittaamiseen sekä hydraulisen paineen ja lämmön hyväksi käyttämiseen täydellisen istuvuuden aikaansaamiseksi. Asiakas voi toteuttaa jalka-analyysin myös ohjeiden mukaisesti kotona, kuvata jalat ja lähettää luistimet muokkauspalveluun.
http://cinderellafit.net/

Tempur
Palautuminen päivän rasituksista tapahtuu pääasiassa unen avulla.
Palauttava uni on jaksamisen salainen ase niin huippu-urheilijoilla, kuin meillä jokaisella.
Epäsopivan tyynyn tai jo kuluneen patjan vuoksi keho ei välttämättä pääse illalla täysin rentoutumaan,
mikä voi viivästyttää nukahtamista, aiheuttaa öistä heräilyä ja levotonta liikehdintää heikentäen unen laatua,
päiväaikaista vireyttä sekä kehon ja mielen uudistumista. Virheellisen asennon ei tarvitse olla kovin suuri, koska se on yöaikaan pitkäkestoinen ja toistuu usein. Tämä voi pahimmillaan johtaa kroonistuneeseen kipureaktioon, jolla elimistö pyrkii
suojaamaan itseään yön aikaiselta virheasennolta.

Esimerkiksi jääkiekkojoukkue TPS:n ja Tempurin yhteistyöntulokset ovat vaikuttavat:
Lähes puolet pelaajista on kokenut, että Tempurilta on aamuisin helpompi nousta ja lähteä liikkeelle. Keskiarvollisesti pelaajien päiväsaikaan kokema väsymys laski 28 %, selkävaivat vähenivät 34 % ja
niska-hartiaseudun ongelmat vähenivät 25 %.

Kysy lisää ja varaa aika nukkumisergonomian kartoitukseen:
Joonas Heikkinen

joonas.heikkinen@tempur.fi
+358 45 3597233

© Power to Use tmi 2020

Kaakon Nettipalvelu Oy